7 Ağustos 2008 Perşembe

Ferdinand Kayser, İstanbul'a geliyor



Global Uydu Endüstrisi Üst Düzey Yöneticisi Ferdinand Kayser, İstanbulda düzenlenecek olan Uluslararası Yayıncılık Konferansına konuşmacı olarak katılacak.

Dünyanın en büyük uydu iletişimi sağlayıcılarından, Lüksemburg merkezli SES ASTRAnın Başkanı ve Genel müdürü Ferdinand Kayser 2021 Kasım 2008 tarihlerinde İstanbulda gerçekleşecek olan uluslararası uydu iletişimi, kablo yayıncılık ve TV sektörü konferansında konuşacak. Avrasya bölgesinde sektöründe tek platform olarak düzenlenen Broadcast, Cable & Satellite konferansı, Kuzey Amerika, Avrupa, Orta Asya ve Orta Doğu bölgesindeki uydu yayıncılığı, kablo ve televizyon yayıncılığı yöneticilerini, hükümet yetkililerini ve endüstri çözüm sağlayıcılarını bölgede yayıncılığın çehresini değiştiren güncel konuları görüşmek üzere bir araya getirecek.

Ferdinand Kayserin uydu iletişimi, kablo, yayıncılık ve TV sektöründeki 20 yılı aşkın deneyimi, dijital yayıncılık döneminde büyüme perspektifleri ve geliştirilen yeni iş modellerinin yanı sıra uydu, kablo ve televizyon yayıncılarının karşılaştığı güncel sorunlar konusunda kritik bilgiler sunmasını sağlayacak. Ferdinand Kayserin sunumunun konferansın birinci. günü sabah Carmel Group (www.carmelgroup.com) endüstri ve telekom analisti Jimmy Schaefflerla yapacağı kısa bir röportaj şeklinde gerçekleşmesi planlanıyor.

SES ASTRA: www.ses-astra.com
SES ASTRA, Avrupada lider konumda olan DTH (Direct-to-home / Doğrudan Eve Uydu Yayın) sistemidir. Şu anki uydu filosu 14 ASTRA ve 2 SIRIUS uydusundan oluşmaktadır. Uydu sistemi toplamda 117 milyondan fazla DTH ve Kablo TV Yayını hizmeti sunmakta ve toplam 2.295 analog, dijital TV ve radyo kanalına veri iletişimini sağlamaktadır. SES ASTRA ayrıca girişimcilere, devlete ve devlet kurumlarına uydu tabanlı multimedya, internet ve telekomünikasyon hizmeti de vermektedir. Bugün uydularla ulaşılan mevcut 42 High Definition (HD) kanalı sayesinde ASTRA ve SIRIUS Avrupada en önemli HDTV yayıncılık platformunu temsil etmektedir. ASTRA ve SİRİUS a ait başlıca uydu yönleri 19.2° Doğu, 28.2° Doğu, 23.5° Doğu, 5° Doğu ve 31.5° Doğudur.
SES ASTRA bir SES (Euronext Paris ve Lüksemburg Menkul Kıymetler Borsası: SESG) şirketidir. SES Avrupada SES ASTRA, Kuzey Amerikada SES AMERICOM ve global kapsama alanı ve bağlantı sağlayan SES NEW SKIES olmak üzere piyasanın önde gelen 3 uydu operatörünü elinde bulundurmaktadır. Şirket Avrupada SES SIRIUSun %90ına sahiptir ve aynı zamanda Kanadada Cielin ve Meksikada Quetzsatın stratejik ortağıdır. SES dünya çapında 25 farklı uydu yönünde 38 uydu filosuyla seçkin uydu iletişimi çözümleri sunmaktadır. SES hakkında daha fazla bilgi için www.ses.com. adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: