13 Ağustos 2008 Çarşamba

BKM’nin tercihi de "Doxoft" oldu...



MKK, JP Morgan Chase ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kurumlar Birliği’nden sonra Türk bankacılık-finans sektörünün en önemli kurumlarından Bankalararası Kart Merkezi (BKM) de döküman yönetim çalışmalarında Doxoft’la çalışmaya karar verdi...

Bankalararası Kart Merkezi (BKM), kart sahiplerinin borç ve alacaklarının bankalar arasındaki takasını gerçekleştiriyor. Bankalar arasındaki otorizasyon işlemini yürütmek, kredi kartı ve banka kartı sektöründe bulunan bankalar arasında uygulanacak prosedürleri geliştirmek, yurtiçi kuralları oluşturmak, standardizasyonu sağlamaya yönelik çalışmalar yapmak, yurtdışı kuruluş ve komisyonlar ile ilişkiler kurmak, banka işlemlerini daha güvenli, süratli ve daha az maliyetli, tek bir merkezden yürütmek de Doxoft Finans ve Bankacılık Sektöründeki Etkinliğini Artırıyor...

BKM'nin diğer çalışmaları arasında yer alıyor.

BKM’nin doküman yönetimi çalışmaları kapsamındaki tercihi, üstün özellikli çözümleriyle “Bilgi, Belge ve Süreç Yönetimi” konusunda ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan Türk şirketi DOXOFT oldu.

Doxoft; Finans Sektörünün Önde Gelen Kurumlarının İlk Tercihi...

Doxoft Genel Müdürü Alpay Gögüş, Bankalararası Kart Merkezi’nde hayata geçirilecek bu projenin hem kapsamı hem de kendileri için oluşturacağı referans bakımından çok farklı bir öneme sahip olduğunu vurguladı:

“Son dönemde bankacılık ve finans sektörünün önde gelen birçok kuruluşunda Doxoft olarak projeler gerçekleştiriyor olmak ve çözümlerimizle ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak bizi son derece mutlu ediyor. Yakın zamanda Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) ve JP Morgan Chase ve Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kurumlar Birliği, gibi sektörün önemli kurumlarında yine benzer projelere imzamızı attık. Böyle önemli bir sektörde, kurum ve şirketlerin tercih ettiği ilk şirket olmaktan çok memnunuz. Doxoft, benzersiz ve dünya standardında özelliklere sahip çözümleriyle sadece Türkiye’de değil; yakın zamanda İtalya’da faaliyete başlayan ofisiyle dünyadaki farklı birçok şirketin de ‘Bilgi, Belge ve Süreç Yönetim’ konusundaki ilk tercihi olmayı sürdürecek.”

Doxoft Technologies Hakkında

Bilgi teknolojileri geliştirmek; ve gerek yurt içinde gerekse yurt dışında başarılı projelere imza atmak üzere kurulumuş olan DT A.Ş. (Doxoft Technologies); tecrübeli kadrosu ve uzun yıllar boyunca oluşturduğu bilgi birikimi sayesinde geliştirdiği Doxoft ürün ailesi ile, hem küçük ve orta ölçekli işletmelerin, hem de kurumsal yapıya sahip organizasyonların, Bilgi, Belge ve Süreç Yönetimi konusundaki ihtiyaçlarına yönelik profesyonel çözümler sunmaktadır. Her geçen gün daha fazla sayıda kullanıcıya ulaşarak yaygınlaşan Doxoft ürün ailesi, Doküman/Evrak Yönetimi, Arşiv Yönetimi, Bilgi ve Veri Yönetimi, İş Akışları/Süreç Yönetimi ve Elektronik Form Akışı uygulamalarının yanısıra gelişmiş fonksiyonları ve esnek mimarisi ile yurt içinden olduğu kadar, yurdışından da ilgi görmektedir. Daha fazla bilgi için www.doxoft.com adresi ziyaret edilebilir.

Hiç yorum yok: